miercuri, 13 decembrie 2017

Mobila modulara – atmosfera ideala




Mobila modulara, in Moldova, este solutia potrivita in cazul cind v-ati plictisit de aceiasi pozitie a divanului, sau aveti o casa plina de oaspeti si va ganditi cum sa le oferiti un loc cit mai comod. Mobila modulara este mobila fara suprafete dure si carcase rigide.

Acest tip de mobilier se potriveste perfect pentru cei care apreciaza nu doar confortul inalt, dar si designul interior neobisnuit. Principalul plus al acestei mobile, este faptul ca se poate modula. Se aseamana cu lego, care trebuie asamblat.

Pretul la mobila modulara in Chisinau variaza in dependenta de producator si de design.


Mai multe informatii vedeti aici –

miercuri, 29 noiembrie 2017

Mobila pentru hol – alegem stilul



Atunci cind intilnim oaspeti, venim sau plecam de acasa, spatiul pe care il vedem in primul rind la intrarea in casa este holul. Din acest motiv acesta zona trebuie bine gindita inainte de a o decora. Pentru amenajarea corecta a holului este necesar sa alegem corect mobila pentru antreu in Moldova. 

Mobila pentru hol poate fi proiectata de diferite stiluri - classic, minimalist sau modern. Piesele de mobilier trebuie sa le alegem cu atentie ca totul  sa se incadreze perfect in spatiul oferit si fara sa-l incarce.

In Chisinau pretul la mobila pentru hol este destul de accesibila, important este saalegeti modelul care vi se potriveste perfect in interior.


Mai multe modele de mobile pentru hol le vedeti aici –

marți, 28 noiembrie 2017

Canapea de birou – care-i materialul potrivit?



In Moldova, canapeau de birou, devine tot mai populara pe zi ce trece. 

Tot mai multe companii pun accentul pe atmosfera in care se petrece munca si sigur odihna angajatilor, pentru rezultate cit mai productive.

Exista mai multe materiale de confectie a mobilei:

  1. Cadru din lemn – material ecologic si practic;
  2. Cadru metalic- rezistenta si siguranta;
  3. Cadru din PAL – la fel este un material rezistent, insa necesita atentie mai deosebita.


Pretul la canapeaua de birou in Chisinau variaza in dependenta de model si de materialul producerii.


Mai multe informatii utile vedeti aici -

marți, 20 iunie 2017

Dulap de baie ingust – stiai ca exista asa model?

 
 Dulapul ingust in Moldova, cum il numesc majoritatea, este un model de dulap, care se deosebeste din varietatea acestora printr-o inaltime considerabila si o latime mica. Datorita caracteristicilor acestei constructii, apare mai mult spatiu in incapere. 
  Avantajul principal al acestei piese de mobilier este compactitatea maxima, pentru ca asa constructie ocupa nu mai mult de 50 cm2.  Acest lucru permite eficient sa economisiti spatiu si primiti loc pentru depozitare maxim.
   Traditional, dulapul penal este dotat cu urmatoarele elemente si accesorii: rafturi (fixe si mobile), usi (cu geamuri si intacte), cutii, cosuri, pereti despartitori, picioare cu constructie reglabila.
   Inainte de a alege un dulap soldat, trebuie de hotarit in care odaie il amplasati. Daca locul lui este in living sau in dormitor sau alte locuri, atunci usor puteti sa faceti alegerea pentru modelele clasice. Insa daca va hotariti sa montati asa mobilier in bucatarie sau in baie, atunci trebuie sa atrageti atentia la materialul constructiei, care va fi protejat de factorii negativi.
   In dependenta de stilul interiorului se poate de ales un model de dulap cu culori mai intense, sau un design mai linistit. 
   Alegerea este mare de la cele mai intense culori la diferite materiale.


   Mai multe informatii despre pretul la dulap ingust in Chisinau vedeti aici –

luni, 12 iunie 2017

Mobilier pentru living – sfaturi pentru alegere corecta!

 
 Mobila de perete pentru sufragerii in Moldova o gasiti intr-o mare varietate. Pentru a cumpara un living care intradevar o sa va bucure cu practicitatea si frumusetea, trebuie sa tineti cont de citeva reguli inainte de a merge la cumparaturi.
   Alegeti mobila de perete, care sa se asocieze cu stilul camerei, ca ea sa devina mai rafinata. De exemplu, pentru un interior in stilul modern varianta ideala o sa fie sufragerie in nuante deschise care va face incaperea vizual mai mare si mai luminoasa.
Rafturi deschise, vitrine pentru vesela si obiecte mici si dulap pentru haine, design frumos, decor rafinat, simplitatea constructiei - toate aceste caracteristici trebuie sa le cuprinda un living perfect.
   La alegere de asemenea atrageti atentia la material. Mobila trebuie sa fie dintr-un material natural, fiindca cel chimic poate influenta negativ sanatatea familiei dvs.



Mai multe informatii despre pretul la  mini living in Chisinau vedeti aici –
https://smadshop.md/ro/mini-living-mobila-compacta-si-incapataore.html

marți, 23 mai 2017

Mobila pentru dormitor in stil baroc - placere fara margini!

 
 In Moldova mobila baroc nu este o raritate. Toate magazinele de mobila au un asortiment vast in aceasta directie.
   Ce prezinta un dormitor in stil baroc?
   Setul de dormitor - in componenta lui intra un dulat cu 2-3 usi, dormitor de 1,5 sau 2 locuri, comoda cu oglinda cu rama in decoratiuni. Mobilierul in stil baroc adesea este lacuit, in special dulapurile.Luciul neted al dulapurilor in combinatie cu elementele sculptate ale usilor, ofera inca o nota de confort in dormitorul dumneavoastra. Lemnul potrivit este copacul de cires si de nuc. Setul mai este completat cu un scaun cu cotiere.

   Gama de culori caracteristice pentru stilul baroc, este unul mai rezervat. Lemn cu tonuri deschise, asemenea unui bej – cafeniu. Piesele moi ale scaunelor sint pregatite din tesatura cu ornament de flori mari, sau tesatura monocromatica in benzi.

   Pretul la mobilierul baroc in Chisinau nu este din cele mai ieftine, dar daca puneti pe cantar tot rafinamentul si placerea launtrica care o poate aduce acest stil, la sigur nu veti ramine indiferent.


   Mai multe informatii despre stilul baroc vedeti aici – 


vineri, 31 martie 2017

Mobilier din ratan - stiati ca...?

Palmierul de ratan isi trage radacinile din Indonezia. Acest copac poate creste pina la 200 metri. Se deoasebeste materialul de ratan de alte materiale prin tulpina mai neteda si cu acelasi diametru pe toata lungimea. Are proprieatatea de a fi elastic, la prelucrarea cu aburi poate primi oricare forma. Se permite sa fie acoperit cu lac, se poate lipi. Poate fi combinat cu lemn sau cu alt material.
La producere mobilei din ratan se folosesc toate partile acestuia:
1.      Nuiaua. Mai intii se trece prin aburi pentru a obtine flexibilitate si elasticitate. Nuielele groase se folosesc la producerea carcasei pentru mobila, iar cele subtiri la impletire. Lucrarile se acopera cu lac si se ung cu ciara.
2.      Miezul de ratan. Asta este partea tare a copacului. Cel mai des se foloseste la impletirea spetezei fotoliilor si scaunelor din ratan.
Pretul la mobila de gradina din ratan in Chisinau este diferit in  dependenta de design, marimi si producatori.
Mai multe informatii despre vinzarea mobilierului din ratan in Moldova-
https://smadshop.md/ro/mobila-din-ratan-impletita-stil-si-eleganta.html


luni, 27 martie 2017

Canapea in forma de U- ce trebuie sa stii la procurare?

Cind vine timpul sa procuri o canapea in forma de U in Chisinau, sint careva aspecte la care trebuie sa atragi atentia, cum ar fi culoarea, tesatura materialului,complexitatea acesteia. Cind merge vorba de marime, specialistii sustin ca lungimea de 1,9-2 m si latimea de cel putin 85 cm, sunt parametrii care va ofera confortul dorit pentru un somn dulce.

        Datorita formei voluminoase a acestui pat, interiorul dumnevoastra ar putea avea de suferit daca nu il alegeti pe cel mai potrivit, tinind cont de marimea livingului si de planificarea camerei. La fel trebuie sa tineti cont de marimea canapelei in mod extensibil, fiindca daca va avea dimensiuni mari intr-o incapere mai modesta, atunci asta va crea disconfort vizual. Acest model mai bine sa nu fie amplasat linga perete, dar perfect ar fi daca ar fi inconjurat de spatiu liber.

Producatorii astazi propun o varietate mare la coltare in forma de U in Moldova.

Mai multe caracteristici si deosebiri la canapea in forma de U in Chisinau-https://smadshop.md/ro/canapea-in-forma-de-u-un-nou-stil-in-casa-ta.html