vineri, 31 martie 2017

Mobilier din ratan - stiati ca...?

Palmierul de ratan isi trage radacinile din Indonezia. Acest copac poate creste pina la 200 metri. Se deoasebeste materialul de ratan de alte materiale prin tulpina mai neteda si cu acelasi diametru pe toata lungimea. Are proprieatatea de a fi elastic, la prelucrarea cu aburi poate primi oricare forma. Se permite sa fie acoperit cu lac, se poate lipi. Poate fi combinat cu lemn sau cu alt material.
La producere mobilei din ratan se folosesc toate partile acestuia:
1.      Nuiaua. Mai intii se trece prin aburi pentru a obtine flexibilitate si elasticitate. Nuielele groase se folosesc la producerea carcasei pentru mobila, iar cele subtiri la impletire. Lucrarile se acopera cu lac si se ung cu ciara.
2.      Miezul de ratan. Asta este partea tare a copacului. Cel mai des se foloseste la impletirea spetezei fotoliilor si scaunelor din ratan.
Pretul la mobila de gradina din ratan in Chisinau este diferit in  dependenta de design, marimi si producatori.
Mai multe informatii despre vinzarea mobilierului din ratan in Moldova-
https://smadshop.md/ro/mobila-din-ratan-impletita-stil-si-eleganta.html


luni, 27 martie 2017

Canapea in forma de U- ce trebuie sa stii la procurare?

Cind vine timpul sa procuri o canapea in forma de U in Chisinau, sint careva aspecte la care trebuie sa atragi atentia, cum ar fi culoarea, tesatura materialului,complexitatea acesteia. Cind merge vorba de marime, specialistii sustin ca lungimea de 1,9-2 m si latimea de cel putin 85 cm, sunt parametrii care va ofera confortul dorit pentru un somn dulce.

        Datorita formei voluminoase a acestui pat, interiorul dumnevoastra ar putea avea de suferit daca nu il alegeti pe cel mai potrivit, tinind cont de marimea livingului si de planificarea camerei. La fel trebuie sa tineti cont de marimea canapelei in mod extensibil, fiindca daca va avea dimensiuni mari intr-o incapere mai modesta, atunci asta va crea disconfort vizual. Acest model mai bine sa nu fie amplasat linga perete, dar perfect ar fi daca ar fi inconjurat de spatiu liber.

Producatorii astazi propun o varietate mare la coltare in forma de U in Moldova.

Mai multe caracteristici si deosebiri la canapea in forma de U in Chisinau-https://smadshop.md/ro/canapea-in-forma-de-u-un-nou-stil-in-casa-ta.html