luni, 26 martie 2018

Mobila fara carcasa – ideal pentru familiile cu copii mici!




Fiecare persoana la un moment dat doreste sa-si amenajeze locuinta conform ultimelor tendinte. In Moldova, mobilier fara carcasa se bucura de o mare popularitate in rindul celor ce apreciaza eleganta si bunul gust.

La mobila fara cadru se foloseste pentru fabricare un burete rezistent si durabil care asigura o manevrare usoara si selentioasa a mobilei. Acest model este o varianta ideala pentru familiile cu copii mici gratie colturilor moi, astfel fiind inofensive pentru cei micuti.

In Chisinau pretul la mobila fara carcasa este destul de accesibila, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect in interior.

Mai multe modele de mobila fara cadru le vedeti aici –

luni, 12 martie 2018

Rafturi de perete – cea mai folositoare piesa de mobilie!






Etajerele moderne sunt ideale pentru pasionatii de citit deoarece este un mod corect de arhivare si pastrare a cartilor preferate. In Moldova, rafturi pentru carti sunt prezentate intr- gama larga de modele de diverse forme interesante asa ca aveti posibilitatea de a face alegerea potrivita dupa gustul fiecaruia.

Pe linga o colectie de carti, rafturile de perete se pot utiliza si ca locuri in care poti aseza obiecte de arta sau decorative. Primul lucru inainte de a achizitiona un raft potrivit este bine ca sa stabilesti daca ai nevoie sa depozitezi un numar mare de carti sau obiecte ca sa se incadreze totul perfect.

Pretul la rafturi de perete in Chisinau variaza in dependenta de model si producator.

Mai multe informatii despre etajere moderne vedeti aici-

vineri, 9 februarie 2018

Bucatarii moderne – un farmec aparte !





A venit timpul cind va-ti decis sa amenajati bucataria, dar nu stiti ce stil sa alegeti? Anul acesta specialistii recomanda sa optati pentru mobilierul modern, gratie liniilor drepte ofera expresivitate si functionalitate bucatariei. In Moldova, bucatarii moderne se gasesc intr-un asortiment vast de modele si producatori.

In ceia ce priveste de nuante, cele pamintii sunt perfecte, care dau impresia de sesibilitate si profunzime. Pe linga stilul ales, nu trebuie de uitat de functiile principale pe care le are o bucatarie si anume de ergonomie. Cind vorbim de organizarea spatiului, respectind toate regulile fii sigur ca va fi totul la indemina.

Pretul la bucatarie moderna in Chisinau variaza in dependenta de producator si de model.


Mai multe informatii vedeti aici –

joi, 1 februarie 2018

Mobila de lux – un plus de eleganta





In Moldova, mobila lux se bucura de o mare popularitate in rindul consumatorilor, datorita articolelor care se disting prin design original si includ noi idei interesante.

Mobila de elita cuprinde elemente decorative, tapiterie din pile sau textile cu nuante monocromatice. Mobilerul include macanisme de calitate superioara, care nu sunt predispuse deteriorarii. Achizitionind o asemenea mobila de calitate, ve-ti asigura un stil absolut unic in locuinta.

In Chisinau pretul la mobila de lux living este destul de accesibila, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect in interior.


Mai multe modele de mobilier de lux le vedeti aici –

joi, 25 ianuarie 2018

Bucatarie modulara – o varianta ideala pentru spatii mici





In Moldova, bucataria modulara a capatat cea mai mare popularitate in rindul consumatorilor. Bucatariile modulare reprezinta varianta ideala pentru spatiile mici si locuintele inchiriate. 

Toate gama necesara de electrocasnice sunt incorporate in bucataria modulara, mai bine zis ascunse in spatele unor usi si sertare de lemn, care se incadreaza perfect cu elementele inconjuratoare. Bucatariile modulare sunt executate din diferite materiale, precum PAL, MDF, plastic si lemnul.

Pretul la mobila modulara in Chisinau variaza in dependenta de model si producator.


Mai multe informatii vedeti aici-

miercuri, 24 ianuarie 2018

Paturi pentru tineret – o adevarata provocare





Mobila din camera copilului trebuie schimbat odata cu cresterea lui, pentru ai oferi un somn sanatos si o dispozitie pentru toata ziua. In Moldova paturi pentru adolescenti se gasesc la un pret accesibil pentru bugetul fiecaruia.

Pentru a alege corect este bine sa atrageti atentie la aspecte precum materia, modelul si functionalitatea patului. Puteti alege modelele dotate cu sertare si rafturi suplimentare unde e posibil sa depozitati diferite lucruri. Materia de executare a patului poate fi din MDF, lemn sau plastic.

Pretul la paturi pentru tineret in Chisinau variaza in dependenta de producator si de model.


Mai multe modele vedeti aici –

Mobila wenge – de o calitate excelenta


Probabil fiecare din noi, la un moment dat doreste sa remobileze locuinta. In Moldova, mobila wege are mari succese pe piata.

Multi opteaza pentru asa model, deoarece este un mobilier dintr-un lemn pretios, de o calitate excelenta. Pentru a pune in evidenta locuinta, trebuie sa creezi un contrast cu nuanta lemnului. O odaie amenajata cu mobilier in nuantele wege se va potrivi perfect daca va fi completata cu detalii albastru, lavanda, bej si tuarcoaz.

In Chisinau pretul la bucatarii, paturi, dulapuri, tumbe wenge este destul de accesibila, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect in interior.


Mai multe modele de mobilier wege le vedeti aici –

marți, 23 ianuarie 2018

Tumbe pentru televizoare - comode si practice in utilizare



In fiecare casa se gaseste un televizor, unde te poti relaxa seara alaturi de cei dragi privind un fim interesant sau o emisiune preferata. De cele mai multe ori, televizorul este amplasat pe o tumba speciala. In Moldova, tumbe pentru televizor sunt prezentate intr-o gama larga de modele si producatori.

Daca va-ti decis sa achizitionati o tumba TV este bine ca sa alegeti corect dimensiunea ca sa corespunda cu cea a televizorului. Producatorii propun diferite tipuri de tumbe fabricate din lemn, plastic, metal, sticla, deci poti sa faci alegerea perfecta dupa designul camerei.

In Chisinau pretul la tumbe TV este destul de accesibil, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect.

Mai multe modele de tumbe pentru televizor le vedeti aici –

Bucatarii din MDF – o inovatie in moda mobilei



Probabil va-ti confruntat cu problema ce mobila de bucatarie sa aleg sau care este cea mai buna materie! In Moldova bucatarii din MDF se bucura de o mare popularitate printre cei care prefera sa-si amenajeze dupa ultimele tendinte in domeniu.

Acest tip de materie este foarte rezistent la umiditatea ridicata, astfel mobila nu acumuleaza mugegai si nu putrezeste. Mobila din MDF se deosebeste dupa tipul de prelucrare al fatadelor care poate fi: emailata, pelicula si plastic. Indiferent ce model alegeti pentru fatade, bucataria din MDF va oferi casei dumneavoastre comodalitate deosebita.

Pretul la mobile de bucatarii din MDFin Chisinau variaza in dependenta de producator si de model.

Mai multe informatii vedeti aici –