luni, 26 martie 2018

Mobila fara carcasa – ideal pentru familiile cu copii mici!




Fiecare persoana la un moment dat doreste sa-si amenajeze locuinta conform ultimelor tendinte. In Moldova, mobilier fara carcasa se bucura de o mare popularitate in rindul celor ce apreciaza eleganta si bunul gust.

La mobila fara cadru se foloseste pentru fabricare un burete rezistent si durabil care asigura o manevrare usoara si selentioasa a mobilei. Acest model este o varianta ideala pentru familiile cu copii mici gratie colturilor moi, astfel fiind inofensive pentru cei micuti.

In Chisinau pretul la mobila fara carcasa este destul de accesibila, important este sa alegeti modelul care vi se potriveste perfect in interior.

Mai multe modele de mobila fara cadru le vedeti aici –

luni, 12 martie 2018

Rafturi de perete – cea mai folositoare piesa de mobilie!






Etajerele moderne sunt ideale pentru pasionatii de citit deoarece este un mod corect de arhivare si pastrare a cartilor preferate. In Moldova, rafturi pentru carti sunt prezentate intr- gama larga de modele de diverse forme interesante asa ca aveti posibilitatea de a face alegerea potrivita dupa gustul fiecaruia.

Pe linga o colectie de carti, rafturile de perete se pot utiliza si ca locuri in care poti aseza obiecte de arta sau decorative. Primul lucru inainte de a achizitiona un raft potrivit este bine ca sa stabilesti daca ai nevoie sa depozitezi un numar mare de carti sau obiecte ca sa se incadreze totul perfect.

Pretul la rafturi de perete in Chisinau variaza in dependenta de model si producator.

Mai multe informatii despre etajere moderne vedeti aici-